Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 
Spectacol cu 3 ursitoare
Spectacole cu ursitoare sau ursitori

"Printesele Ursitoare" - piesa de teatru cu 3 zane ursitoare la botez

Personaje de basm interpretate de actrite profesioniste intr-o piesa de teatru unicat. Ursitoarele noastre in rochii superbe asemenea zanelor, adapteaza traditii de mii de ani in spiritul zilelor noastre, pastrand elementele cheie ale povestii de demult. Intregul lor program artistic este privit ca o mica piesa de teatru in care personajele sunt membrii familiei.

Spectacolul "Printesele Ursitoare" de la Clown Party® este o piesa de teatru cu un scenariu unic si este inregistrata cu drepturi de autor la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

Simplul fapt ca suntem pe aceasta "piata" din 2006, in primele 2 firme care au avut acest spectacol, reprezinta UN ATU PUTERNIC in fata micilor ciupercute aparute dupa ploaie care au copiat spectacolul si ideea.
Concept unic, tehnologie europeana in organizarea evenimentelor, actrite deosebit de frumoase si desavarsite profesional, sunt calitatile care au promovat acest spectacol de la sine in Romania.

Clientul nostru nu este stapanul nostru, ESTE PARTENERUL nostru si avem placerea si interesul ca momentul unic din viata sa sa fie unic si memorabil chiar si in viata noastra!

Contactati-ne telefonic pentru o oferta personalizata si o lista completa de preturi oriunde in Romania! Patronii de restaurante si firmele de organizari evenimente beneficiaza de 10%


 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez