Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 
4 ursitoare la botez
Spectacole cu ursitoare sau ursitori

"Sosirea ursitoarelor" - sceneta cu 4 ursitoare pentru petrecere de botez mot/turta

Acest moment este interpretat de actrite profesioniste, imbracate in costume de epoca, medievale, originale. Conform traditiei acestea ajuta nasii sa aleaga cel mic/cea mica, leaga fundita si in final indruma nasul sa taie motul, urmand ca .. »»...»»
Un spectacol original, amuzant, cu profesionistii de la Clown Party care vor anima atmosfera de la inceput pana la sfarsit. De asemenea, decoratiunile locatiei pot adauga culori si lumini superbe petrecerii si nu veti regreta ca ne-ati ales.

Spectacolul "Sosirea Ursitoarelor" de la Clown Party® este o piesa de teatru cu un scenariu unic si este inregistrata cu drepturi de autor la Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor.

 

Promovam un spectacol autentic, piesa de teatru exceptionala cu 3 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.
Organizare petrecere botez cu animatori pentru copii si inchiriere ursitori, ursitoare la botez,ursitoare pentru botez.

Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.

Simplul fapt ca suntem pe aceasta "piata" din 2006, in primele 2 firme care au avut acest spectacol, reprezinta UN ATU PUTERNIC in fata micilor ciupercute aparute dupa ploaie care au copiat spectacolul si ideea.
Concept unic, tehnologie europeana in organizarea evenimentelor, actrite deosebit de frumoase si desavarsite profesional, sunt calitatile care au promovat acest spectacol de la sine in Romania.

Clientul nostru nu este stapanul nostru, ESTE PARTENERUL nostru si avem placerea si interesul ca momentul unic din viata sa sa fie unic si memorabil chiar si in viata noastra!

 

 


 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez