Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 
Calitate spectacol cu ursitoare
Spectacole cu ursitoare sau ursitori

Firma ursitoare botez autorizata cu EXPERIENTA in "ursit" 8 ani !

Rochii superbe, la fiecare 6 luni mai impresionante decat anterioarele, actrite deosebite, trecute prin experiente unice, seriozitate si disponibilitate chiar si pentru cei mai "uituci" parinti.


Spectacole in Bucuresti la mai mult de 85% din restaurantele care organizeaza petreceri de botez. Spectacole in localitatile limitrofe Bucuresti-ului, toata zona judetului Ilfov. De asemenea, Buzau, Calarasi, Slobozia, Pitesti, Ploiesti, Campina, zona de Sud a Romaniei a auzit si va auzi in continuare povestea ursitoarelor noastre.

Promovam un spectacol autentic, piesa de teatru exceptionala cu 3 actrite profesioniste interpretand rolurile de zane ursitoare. Oferim calitate nu cantitate. Ursitoarele noastre, pe un fundal sonor de poveste, ursesc cele mai bune si apreciate calitati copilului d-voastra.


Organizare petrecere botez cu animatori pentru copii si inchiriere ursitori, ursitoare la botez,ursitoare pentru botez.


Nu oferim servicii de proasta calitate sau in genurile: ursitoare dansatoare, ursitoare balerine, etc. Punem pret pe calitate si ne-am specializat in aceste servicii din 2006.

Probabil veti gasi si alte oferte ursitoare unele mai atractive decat altele. La cerere, va putem indica alte trupe de ursitoare, dar spectacolul oferit de noi este altceva. Probabil alte "ursitoare" vor presta si alte servicii, se vor schimba si vor veni costumate in alte personaje. Pentru costuri mai mici veti fi atrasi sa faceti compromisuri. Cineva va pierde din farmecul basmului, v-ati gandit cum ar fi ca Mos Craciun sa devina Batman? Povestile si basmele trebuie pastrate cu farmecul lor aparte. Oferim auxiliar servicii personalizate de pictura pe fata, modelare de baloane, dar alte personaje. Ursitoarele vor ramane ursitoare si Alba ca Zapada Alba ca Zapada. Sunt 2 spectacole diferite pentru care calitatea trebuie sa primeze.


Pentru clientii pretentiosi, pentru cei care apreciaza profesionalismul si siguranta unui spectacol de senzatie, pentru d-voastra am creat scenetele Sosirea ursitoarelor si Printesele ursitoare.


Tot pentru d-voastra am creat animatori copii, personaje de poveste care vor presta servicii de modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri.

Am mai creat magician pentru copii, un spectacol de senzatie, profesionist si plin de magie si iluzionism. calitate ursitoare, calitate spectacol ursitoare

Verificati lista de produse si servicii cu tarife si costuri ursitoare la botez

 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez