Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 
Despre ursitoare
Spectacole cu ursitoare sau ursitori - Reprezentatii show ursitoare

Despre ursitoare si povestea lor

Ursitoarea este o fiinta imaginara din mitologia româneasca, despre care se crede ca are darul de a hotarî soarta omului de la nastere.

Mitul ursitoarele au fost preluate din mitologia greaca unde erau denumite Moirae.

Prin traditaie, ursitoarele sunt trei femei considerate a fi înlocuitoarele mamei. Sunt spirite care pot fi auzite câteodata, dar nu vazute.

În a treia noapte de viataa a copilului nou-nascuta nasa invita ursitoarele si face o masa cu prajituri, bomboane, vin, apa, flori si tot ceea ce crede ca le-ar putea placea acestora. Ele apar noaptea, la poarta casei în care dorm mama si cu fiul, si prezic destinul copilului. În urmatoarea dimineataa, nasa întreaba mama despre visul sau si îi zice daca au venit ursitoarele, si ceea ce au prezis. În zilele noastre, aceasta se întâmpla într-un spital, pentru ca pruncii nu mai sunt nascutai acasa. De aceea, nasa pune ofrandele la fereastra spitalului.

Dupa unele credinte, Ursitoarele se numesc:

Ursitoarea - cea mai mare dintre ele, este cea care taine fusul si furca,
Soarta - este cea care-i prezice destinul pruncului, si
Moartea, este cea care-i curma firul vietaii.

Uneori se spune ca acest fir le este dat Ursitoarelor de catre Dumnezeu, iar acestea trebuie sa îl puna pe pamânta asezând pe el toate întâmplarile pe care le va avea omul de-a lungul vietaii, de la care acesta nu se va putea abatea cu nici un chip.

Spectacolele cu ursitoare- Povestea zanelor ursitoare

Ursitoarele, dupa credinta romanilor din cele mai multe parti sunt trei fete mari, sau mai bine zis trei zane surori care ursesc viata si croiesc soarta fiecarui prunc nou nascut. Pe langa numirea colectiva de „ursitoare“, fiecare din aceste trei fete fecioare curate, nepatate, pe jumatate sfinte si nemuritoare, mai are inca cate o numire a sa proprie si anume : cea mai mare „ursitoare“ si „ursita“, cea mijlocie „soarte“ iar cea mica, mai serioasa si mai rea dintre toate, „moarte“. O sama de romani spun insa ca ursitoarele ar fi numai doua la numar.

Ati cautat povestea ursitoarelor,ursitoare bune si ne-ati gasit.

O piesa unicat exceptionala din care va prezentam 2 scurt-metraje pentru a va lasa sa descoperiti LIVE farmecul piesei.

 

Film cu ursitoare botez. Un videoclip scurt cu piesa de teatru ursitoare botez. Imagini filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti in vara anului 2011
Film si videoclip cu 3 ursitoare la botez, 3 ursitoare bune si ursitoarea cea rea. Un film cu ursitoare ce merita vizionat, scurt despre spectacol ursitoare botez. Imagini video filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti, toamna 2011

film ursitoare, video cu ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti, filme cu ursitoare la botez

Rezervati acum ursitoare la botez!

 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez