Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 
Despre ingeri si ingerasi
Servicii ursitoare botez

Inger, Ingeras Ingerasi la botez

Îngerii (din latina angelus preluat din greaca ???????, însemnând "trimis") sunt în mai multe religii, fiinte spirituale pozitive sau negative (îngerii cazuti, în crestinism), ele fiind duhuri cu sau fara trup venite din Rai. Învataturile religioase variaza între ele, în special la aspectul în care îngerii ori au vointa proprie, ori sunt extensii ale vointei supreme ale lui Dumnezeu. Desi înfatisarea îngerilor difera, acestia primesc o înfatisare umana.
Etimologie

Termenul de înger deriva de la latinescul angelus precum si de la grecescul angellos ('mesager') folosit în Septuaginta pentru a traduce termenul evreu de mal'akh (yehowah) "mesager (al lui Yahweh)".[2][3]

Biblia descrie prin termenii (melakh Elohim; mesagerul lui Dumnezeu ), (melakh Adonai; mesagerul Domnului), (b'nai Elohim; fiii lui Dumnezeu) si (ha-qodeshim; cei sfinti ) fiintele interpretate drept îngeri. Alti termeni sunt utilizati în texte ulterioare, precum (cei superiori). Daniel este prima figura din Biblie care va individualiza îngerii prin nume.[4]

În Iudaismul post-Biblic, unii îngeri au dobândit o anumita semnificatie, îndeplinind un rol unic, precum si o personalitate proprie. Desi se credea ca arhanghelii au rangul superior celorlalti îngeri, nu exista o ierarhie sistematizata. Metatron este considerat a fi îngerul cu cel mai înalt statut în misticismul Kabbalistic si în Merkabah, fiind descris ca un scrib. Este des mentionat în Talmud,[5] fiind reliefat în textele mistice din Merkabah. Mihail, care este un luptator si intermediarul Israelului, este cel care este cel mai întâlnit (Daniel:10:13). Gabriel este mentionat în Cartea lui Daniel (Daniel:8:15-17) si în Talmud,[6] precum si în multe texte mistice din Merkabah.

Filosoful evreu din perioada medievala Maimonides îsi prezinta perceptia asupra îngerilor în cartea sa Ghidul pentru cei Dezorientati II:4 si II:6:

„...Acest lucru, în schimb, îl face pe Aristotel sa demonstreze faptul ca Dumnezeu, slava si marire Lui, nu face nimic prin contact direct. Dumnezeu arde lucruri prin foc; focul este miscat de catre miscarea sferei; sfera este miscata de un intelect acorporal, aceste intelecte fiind 'îngerii care sunt alaturi de El', care prin meditatia lor misca sferele [planetele]... prin aceasta exista minti acorporale care sunt emanate din Dumnezeu si sunt intermediari între El si toate corpurile din lumea aceasta.”

—Ghidul celor Dezorientati II:4, Maimonides
Crestinismul

Primii crestini au preluat ideologiile evreiesti referitoare la îngeri. În prima faza, conceptul crestin al unui înger a preschimbat îngerul într-un mesager divin si manifestarea lui Dumnezeu Însusi. Ulterior, mesagerii divini au fost individualizati: (Rafael, Gabriel, Michael si Uriel). Apoi, în cursul a mai mult de doua secole (din secolul al III-lea pâna în secolul al V-lea), imaginea îngerilor a preluat caracteristici definitorii în teologie si în arta.

Preluare wikipedia.org

 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez