Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 

Avand experienta in "ursit" incepand cu 2006 am fost pusi in diverse situatii. Am interpretat scenetele de teatru acolo unde am fost chemati si am personalizat, la cerere, acest moment pentru a fi un moment cu adevarat UNIC.
Emisiunea "Prima zi" de la Prima TV, prezenta in alte emisiuni TV. Conferinte sau lansari de produse -X-Presol, inaugurari de magazine sau sedii de firma - adevarati bebelusi pentru clientii nostri si, nu in ultimul rand, personalitatilor si persoanelor "VIP" din lumea mondena.
Simplul fapt ca suntem pe aceasta "piata" din 2006, in primele 2 firme care au avut acest spectacol, reprezinta UN ATU PUTERNIC in fata micilor ciupercute aparute dupa ploaie care au copiat spectacolul si ideea.


Concept unic, tehnologie europeana in organizarea evenimentelor, actrite deosebit de frumoase si desavarsite profesional, sunt calitatile care au promovat acest spectacol de la sine in Romania.

Clientul nostru nu este stapanul nostru, ESTE PARTENERUL nostru si avem placerea si interesul ca momentul unic din viata sa sa fie unic si memorabil chiar si in viata noastra!

Filme si imagini cu ursitoare pentru petreceri botez, organizare petrecere cu ursitoare pentru botez. Inchiriere spectacol cu ursitoare! Filme de la evenimente:

O piesa unicat exceptionala din care va prezentam 2 scurt-metraje pentru a va lasa sa descoperiti LIVE farmecul piesei.

 

Film cu ursitoare botez. Un videoclip scurt cu piesa de teatru ursitoare botez. Imagini filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti in vara anului 2011
Film si videoclip cu 3 ursitoare la botez, 3 ursitoare bune si ursitoarea cea rea. Un film cu ursitoare ce merita vizionat, scurt despre spectacol ursitoare botez. Imagini video filmate cu ursitoare la botez in Bucuresti, toamna 2011

film ursitoare, video cu ursitoare botez, inchiriere ursitoare, ursitoare botez bucuresti, filme cu ursitoare la botez

Rezervati acum ursitoare la botez!

Avand experienta in "ursit" incepand cu 2006 am fost pusi in diverse situatii. Am interpretat scenetele de teatru acolo unde am fost chemati si am personalizat, la cerere, acest moment pentru a fi un moment cu adevarat UNIC.
Cele mai frumoase filme ursitoare de la evenimente cu ursitoare botez.

 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez