Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 
Animatori copii la petreceri botez
Servicii ursitoare botez

Animatori copii la petreceri botez. Tarif clown botez

Animatie pentru copiii invitatilor la petreceri botez, nunti si taieri de mot cu animatori copii profesionsti la petreceri de botez, animatori copii la botez


Pentru copiii invitatilor la botezuri, taieri de mot si nunti, va oferim animatori si personaje de poveste cu programe de animatie diverse sau cu programe de petrecere tematice in functie de tematica aleasa. Animatorii pentru copii vor presta servicii de animatie specifica, modelare de baloane, organizare de jocuri si concursuri.

Organizare Kids Corner la petreceri de botez cu animatori copii botez sau clown botez

Programele de petreceri pentru copiii invitatilor la botezuri, nunti si taieri de mot includ jocuri, concursuri, minidiscoteca, picturi pe fata, teatru de papusi. Astfel, parintii vor putea sa se bucure de petrecerea la care au fost invitati stiind ca si copiii la randul lor au parte de un program anume ales si pregatit pentru ei si desfasurat de persoane specializate in organizarea petrecerilor pentru copii.

Personajele pentru copii care se preteaza pentru o petrecere de botez sunt: Mickey si Minnie, Printesele sau super-eroii. Celelalte personaje pto fi solicitate dar este posibil ca varstele copiilor sa fie mici si se vor speria.


Mai multe detalii despre programele de animatie pentru copii la petreceri si evenimente organizate pentru adulti precum si detalii privind oferta de animatori pentru copii gasiti pe pagina de rezervari servicii botez.

animatori copii la petreceri botez, animatori copii la botez, personaje copii la botez

Pentru o lista completa cu tarif clown botez sau alte servicii cu ursitoare la botez, tarife ursitoare botez va rugam sa ne contactati telefonic. Va vom acorda discounturi in functie de toate serviciile solicitate!

 
 


 

Telefoane

021-320.15.77

0766 470 104

0733 083 401

0754 283 883

9:00-19:00

Imagini botez