Promotii ursitori

REDUCERE ursitoare botez pentru Bucuresti zona Pipera 270RON 10.09.2016


 
 

Secrete la botez

Cheia succesului la o petrecere de botez o constituie organizarea. Daca apelati la o firma de organizare petrecere botez atunci cu siguranta va fi un spectacol de pomina. Chemati ursitoarele la botez si ingerasii sa intampine invitatii.

Click aici pentru alte secrete!

Date contact ursitoare

Date de contact Firma ursitoare la botez. Solicitati o oferta cu ursitoare!

Click aici pentru rezervare online!

Firma cu renume care inchiriaza ursitoare la botez din 2006! Experienta si calitate la costuri adevarate!

 


 

Povestea zanelor ursitoare de la petrecere botez. Inchiriere zane ursitoare.

Ursitoarele, dupa credinta românilor din cele mai multe parti sunt trei fete mari, sau mai bine zis trei zâne surori care ursesc viata si croiesc soarta fiecarui prunc nou nascut. Pe lânga numirea colectiva de „ursitoare“, fiecare din aceste trei fete fecioare curate, nepatate, pe jumatate sfinte si nemuritoare, mai are înca câte o numire a sa proprie si anume : cea mai mare „ursitoare“ si „ursita“, cea mijlocie „soarte“ iar cea mica, mai serioasa si mai rea dintre toate, „moarte“. O sama de români spun însa ca ursitoarele ar fi numai doua la numar.

Zane ursitoare cu roluri importante in piesa de teatru ursitoare botez Bucuresti

Îmbracamintea ursitoarelor e lunga, alba si întretesuta cu fluturi si cu fire de aur. Cea mai mare însa adeseori umbla îmbracata înca într-o blana de aur, iar în brâu poarta o furca la care se afla legat un caier de lâna alba sau neagra amestecata cu matase si fire de aur si precum rup firul asa curma ele cum voiesc si zilele omului. Cea mijlocie tine în mâna dreapta o pereche de sorti iar cea mica o pereche de foarfeci.

Pasi simpli de urmat inchiriere printese ursitoare botez

 • Rezervare telefonica/online
 • Confirmare telefonica si precizare detalii
 • Semnare contract de prestari servicii
 • Plata avans 25%
 • Confirmare finala cu 24 de ore inainte
 • Derularea spectacolului
 • Achitare rest plata
 • Confirmari telefonice pentru zane ursitoare botez puteti face doar telefonic. Asa aflati si ultimele oferte sau tarife cu zane ursitoare.

  Inchiriere ursitoare pentru petreceri botez, organizare petrecere cu ursitoare pentru botez. Povestea ursitoarelor explicata mitologic.

   
   


   

  Telefoane

  021-320.15.77

  0766 470 104

  0733 083 401

  0754 283 883

  9:00-19:00

  Imagini botez